SAMO U PBZ-LEASINGU SAMI BIRATE OBJEKT LEASINGA, VRSTU KAMATE, VALUTU, OSIGURANJE ALI I MODEL OTPLATE

 

RABLJENI OBJEKTI I OBJEKTI IZ UVOZA

PBZ Leasing financira i rabljene objekte leasinga. Moguće je realizirati i kupnju objekata iz inozemstva, od ovlaštenih prodavatelja rabljenih objekata (automobila, gospodarskih vozila)

AGRO PLUS

Omogućena je otplata glavnice leasinga samo u vrijeme ostvarivanja prinosa poljoprivrednih kultura. Za vrijeme ostvarivanja prinosa korisnik leasinga otplaćuje i glavnicu i kamate dok u preostalom razdoblju otplaćuje samo kamatu.
Uz prilagođenu otplatu, kupcima traktora omogućeno je financiranje u kunama ili eurima uz fiksnu kamatnu stopu.
PBZ Leasing je pozdan partner za bogate prinose uzor(a)nih polja!

NAUTA MODEL FINANCIRANJA PLOVILA

PBZ Leasing je jedno od prvih leasing društava na hrvatskom tržištu koje se bavilo financiranjem plovila. Temeljem dugogodišnjeg iskustva u ovom segmentu, nudimo vam razne opcije financiranja plovila za potrebe chartera ili djelatnosti vezanih za charter management.
U ponudi je financijski leasing plovila na 7 godina pri čemu se mogu financirati i rabljena plovila do 3 godine starosti uz uvjet da starost plovila ne smije prelaziti 9 godina na isteku financiranja.
Mogu se financirati jedrilice, katamarani i motorna plovila raznih proizvođača, a u sklopu ovog modela financiranja, dostupan je i poseban „baloon“ model plaćanja uz uvećanu otkupnu vrijednost do maksimalno 20% vrijednosti plovila.
Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja i zaplovite uz PBZ Leasing!

POLUGODIŠNJI I GODIŠNJI MODEL OTPLATE

Odaberite vozilo i platite jednom ili dvaput godišnje,

BALOON MODEL

Ako želite umanjiti mjesečne obroke i olakšati financijsko opterećenje tijekom trajanja leasinga, ostavite uvećani obrok za kraj

Postavke pristupačnosti