SAMO U PBZ-LEASINGU SAMI BIRATE OBJEKT LEASINGA, VRSTU KAMATE, VALUTU, OSIGURANJE ALI I MODEL OTPLATE

 

RABLJENI OBJEKTI I OBJEKTI IZ UVOZA

PBZ Leasing financira i rabljene objekte leasinga. Moguće je realizirati i kupnju objekata iz inozemstva, od ovlaštenih prodavatelja rabljenih objekata (automobila, gospodarskih vozila)

AGRO PLUS

Omogućena je otplata glavnice leasinga samo u vrijeme ostvarivanja prinosa poljoprivrednih kultura. Za vrijeme ostvarivanja prinosa korisnik leasinga otplaćuje i glavnicu i kamate dok u preostalom razdoblju otplaćuje samo kamatu.
Uz prilagođenu otplatu, kupcima traktora omogućeno je financiranje u kunama ili eurima uz fiksnu kamatnu stopu.
PBZ Leasing je pozdan partner za bogate prinose uzor(a)nih polja!

NAUTA MODEL OTPLATE

Prvi leasing plovila na 8 godina
Nauta modelom otplate korisniku leasinga omogućeno je da leasing plovila otplaćuje samo u vrijeme ostvarivanja charter prihoda. Za vrijeme nautičke sezone korisnik leasinga otplaćuje i glavnicu i kamate dok u zimskom razdoblju otplaćuje samo kamatu.
Primjer: Odlučili ste kupiti plovilo i dati ga u najam nekoj charter firmi radi ostvarivanja charter prihoda. Ljeti i u jesen ostvarujete prihode od najmova, dok zimi rastu izdaci za zimski servis, obnavljanje ugovora o godišnjem vezu, policu osiguranja…Kako biste bezbolnije prebrodili zimski period, PBZ Leasing pruža mogućnost da u tih par mjeseci plaćate samo kamatu (krnji obrok).
NAUTA MODEL = ZARADI PA PLATI

POLUGODIŠNJI I GODIŠNJI MODEL OTPLATE

Odaberite vozilo i platite jednom ili dvaput godišnje,

BALOON MODEL

Ako želite umanjiti mjesečne obroke i olakšati financijsko opterećenje tijekom trajanja leasinga, ostavite uvećani obrok za kraj

Postavke pristupačnosti