Ponude

1. osobna vozila, teretna vozila, autobusi- brzo odobrenje leasinga

 

PBZ Leasing d.o.o. pouzdani je partner u financiranju vozila. Financira sve marke osobnih i teretnih vozila te autobusa.
Moguće je financiranje putem operativnog i financijskog leasinga. Ugovori se mogu zaključiti na rok do 72 mjeseca.
Registarske oznake vozila mogu glasiti na gotovo sve gradove u Republici Hrvatskoj. Prema potrebi, PBZ Leasing može uvesti vozilo direktno iz inozemstva.

PBZ Leasing d.o.o. odlikuje korektnost i usmjerenost prema korisniku leasinga, a očituje se u brzom odobrenju leasinga te transparentnoj ponudi s jasno iskazanim troškovima. Redovito u svojoj ponudi PBZ Leasing d.o.o. organizira brojne akcije s osiguravateljnim društvima u cilju smanjenja troškova osiguranja vozila.

Uz dugogodišnje iskustvo u financiranju novih i rabljenih vozila, u PBZ Leasingu klijenti mogu računati na stručni savjet i najbolju preporuku.

osobna.vozila@pbz-leasing.hr
gospodarska.vozila@pbz-leasing.hr

2. strojevi i oprema- jedinstvena ponuda- rok otplate 7 godina

 

Primjenjujući vodeće svjetske trendove PBZ Leasing d.o.o. financira sve marke strojeva i opreme.
U financiranju opremanja ureda, trgovina, medicinskih i laboratorijskih prostora, prioizvodnih pogona i tiskara, PBZ Leasing d.o.o. sve je češći odabir mnogobrojnih poduzetnika. Financiranje građevinskih strojeva moguće je na rok od 84 mjeseca dok je za financiranje opreme predviđeno vrijeme trajanja leasinga 60 mjeseci.
Za početak je dovoljno uputiti ponudu koju klijent dobije od dobavljača strojeva/opreme, potom će PBZ Leasing u najkraćem roku izvijestiti klijenta o najprihvatljivijim modelima i uvjetima financiranja.

oprema@pbz-leasing.hr

3. plovila- nauta model otplate leasinga

 

PBZ Leasing zahvaljujući stečenom iskustvu može ponuditi uistinu najveći know-how počevši od nabavke plovila, financiranja, korištenja pa sve do ponovne prodaje plovila. Kvalitetu usluge potvrđuje podatak da smo putem financijskog leasinga financirali najveći broj jedrilica na Jadranu. Moguće je financiranje novih i rabljenih plovila.

plovila@pbz-leasing.hr

4. nekretnine- odaberite kada i koliko plaćate (softly model)

 

Kada je riječ o nekretninama jedinstveni smo na hrvatskom tržištu po tome što financiramo i manje objekte, dakle i manje uredske ili prodajne prostore. Prilikom analize zahtjeva za financiranje nekretnine bitno je da je nekretnina upisana u zemljišnim knjigama s uporabnom dozvolom, a i sama lokacija bitna je za zauzimanje pozitivnog stava. Radi sagledavanja svih aspekata buduće investicije preporuča se osobni razgovor s klijentom. No jedno je jasno: plaćati najamninu ili pak identični mjesečni iznos putem leasing-obroka nije isto: u prvom slučaju i dalje tvrtka ostaje samo najmoprimac, a u slučaju leasinga tvrtka u konačnici postaje vlasnik prostora.

nekretnine@pbz-leasing.hr