Ponude

1. Osobna vozila, teretna vozila, autobusi- brzo odobrenje leasinga
1. Osobna vozila, teretna vozila, autobusi- brzo odobrenje leasinga

PBZ Leasing d.o.o. pouzdani je partner u financiranju vozila. Financira sve marke osobnih i teretnih vozila te autobusa.
Moguće je financiranje putem operativnog i financijskog leasinga. Ugovori se mogu zaključiti na rok do 72 mjeseca.
Registarske oznake vozila mogu glasiti na gotovo sve gradove u Republici Hrvatskoj. Prema potrebi, PBZ Leasing može uvesti vozilo direktno iz inozemstva.

PBZ Leasing d.o.o. odlikuje korektnost i usmjerenost prema korisniku leasinga, a očituje se u brzom odobrenju leasinga te transparentnoj ponudi s jasno iskazanim troškovima.

Uz dugogodišnje iskustvo u financiranju novih i rabljenih vozila, u PBZ Leasingu klijenti mogu računati na stručni savjet i najbolju preporuku.

osobna.vozila@pbz-leasing.hr
gospodarska.vozila@pbz-leasing.hr

2. Strojevi i oprema- posebne linije financiranja
2. Strojevi i oprema- posebne linije financiranja

Primjenjujući vodeće svjetske trendove PBZ Leasing d.o.o. financira sve marke strojeva i opreme.
U financiranju opremanja ureda, trgovina, medicinskih i laboratorijskih prostora, prioizvodnih pogona i tiskara, PBZ Leasing d.o.o. sve je češći odabir mnogobrojnih poduzetnika. Za financiranje građevinskih strojeva i opreme predviđeno vrijeme trajanja leasinga je 60 mjeseci.
Za početak je dovoljno uputiti ponudu koju klijent dobije od dobavljača strojeva/opreme, potom će PBZ Leasing u najkraćem roku izvijestiti klijenta o najprihvatljivijim modelima i uvjetima financiranja.

oprema@pbz-leasing.hr

3. Plovila- nauta model otplate leasinga
3. Plovila- nauta model otplate leasinga

PBZ Leasing zahvaljujući stečenom iskustvu može ponuditi uistinu najveći know-how počevši od nabavke plovila, financiranja, korištenja pa sve do ponovne prodaje plovila. Kvalitetu usluge potvrđuje podatak da smo financiranjem nabavke plovila putem financijskog leasinga sudjelovali u razvoju nautičkog turizma na Jadranu. Moguće je financiranje novih i rabljenih plovila.

plovila@pbz-leasing.hr

Postavke pristupačnosti